Personvernerklæring

Hvem vi er

Firmanavn: Fikse Design
Daglig Leder: Siri Fikse
Adresse: Moneslia 53, 4513 Mandal

Org. nr: 913243153 MVA

Vår nettstedsadresse er: https://www.fikse-design.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer

Hvis du benytter deg av kontaktskjema på nettside, vil vi lagre en kopi av henvendelsen din slik at riktig person enkelt kan få tilgang til å lese og følge opp din henvendelse.

Normalt sletter vi disse kopiene når de er tolv måneder gamle.

Informasjonskapsler

Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen innholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Sider på dette nettstedet kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Vi bruker Google Analytics til innsamling av statistikk for bruk av nettstedet. Du kan lese Googles personvernerklæring her.

Hvem vi deler dine opplysninger med

INGEN!

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Vi sletter normalt henvendelser fra kontaktskjema når de er 12 måneder gamle.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Dersom du tror vi har personopplysnigner om deg, kan du be om å få en eksportfil som inneholder disse. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Kontakt oss